BLITZKRIEG - The Mists Of Avalon (2019) CD

BLITZKRIEG - The Mists Of Avalon (2019) CD
Wydawca: Cult Metal Classics
Format: CD
Dostępność: Niedostępne
Cena: 59,00 PLN

Czwarta płyta Bliztkrieg ponownie dostępna na CD! Epic heavy!

1. The Legend Pt. I: Crimson Dawn
2. The Legend Pt. II: Nations Divided
3. The Legend Pt. III: Camelot
4. The Legend Pt. IV: Stryngs
5. The Legend Pt. V: Arthur - The Once And Future King
6. Tranquil State
7. I Am The Doctor (Who Are You?)
8. Deceiver
9. Princess For The World
10. The Mighty 'a'
11. Smell Of Roses
12. Love's Too Late
13. Anasazi
14. Yesterdays (Hope For The Future)    
15. Another Interview?
16. Vicious Rumours
17. I Was Having A Great Time And Stayed Longer Than I Should, So When I Got To The Railway Station, The Last Train Had Gone!


Informacje o wydaniu
Format CD
Wydawca Cult Metal Classics
Rok wydania 2019/1998
Opakowanie Jewel case
© Nine Records 2020
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág