AXE WITCH - The Lord Of Flies (2019) CD

AXE WITCH - The Lord Of Flies (2019) CD
Wydawca: Skol
Format: CD
Dostępność: Niedostępne
Cena: 50,00 PLN

Reedycja pierwszej płyty szwedzkiego Axe Witch z 1983 roku. Heavy.

1. Axe Victim         
2. Just Another Lunatic         
3. High Power         
4. Let The Strings Cry Out         
5. Sinner         
6. The Arrival Of The Flies [Part I]         
7. The Lord Of Flies         
8. Down Town         
9. Seven Angels         
10. Rock This House Down
11. Tracks Of Blood
12. Love Can't Take It Away
13. Skull In The Mirror
14. Queen Of Hearts
15. Mary's Out Again
16. World Of Illusions
17. Get Out
18. Deep Cuts The Knife


Informacje o wydaniu
Format CD
Wydawca Skol
Rok wydania 2019/1983
Opakowanie Jewel case
© Nine Records 2020
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág